/KiteSearch is een frisse, ondernemende en vernieuwende Executive Search en Interim Management organisatie. De onderneming is in 2009 opgestart vanuit een jarenlange expertise en is actief binnen meerdere disciplines in het bedrijfsleven en kan putten uit een zeer uitgebreid netwerk.

KiteSearch werkt met een uniek à la carte menu, waaruit u gemakkelijk kunt kiezen. Dit stelt u in staat om al in het beginstadium van de opdracht, te besluiten van welke diensten u gebruik wilt maken. Dit heeft belangrijke voordelen: de opdracht is duidelijk gedefinieerd waardoor er efficiënter kan worden gewerkt aan het beoogde resultaat en de voortgang eenvoudig kan worden getoetst. Bovendien maakt deze werkwijze het mogelijk om vanaf het begin van de opdracht controle te houden op de uitgaven en derhalve onvoorziene kosten uit te sluiten. In een persoonlijk gesprek kan KiteSearch de verschillende mogelijkheden voor u toelichten.

Neem contact op met Pepe Blomsma voor het maken van een afspraak en het verkrijgen van toegang tot het unieke à la carte menu: blomsma@KiteSearch.nl of +31 (0)23 8224406.